HemVälkommen!

Sedan starten 2004 har vi levererat kvalitetssprit till restauranger, grossister och Systembolaget. Vårt fokus har utgått från produkter som är intressanta för barbranschen. Ambitionen är att erbjuda ett brett helhetssortiment med olika kategorier och prisnivåer.

 

Hör gärna av er med era frågor direkt till oss, vi hjälper er gärna.  

- Lars Renbjer

I vår webbshop kan du som restaurang beställa direkt av hela vårt sortiment.Du skapar enkelt ett konto och kan då se priser, leveransdatum, tillgänglighet mm, allt för att det ska vara så lätt som möjligt att få en överblick och underlätta inköpen.

Lars Renbjer
Renbjer Fine Spirits AB

Vad erbjuder vi mer än ett bra sortiment?

Personalutbildningar


Vi erbjuder personalutbildningar skräddarsydda efter era behov. Ju mer personalen kan om dryck och sortiment deso bättre kan de hjälpa era gäster.

Spritprovningar


Vill ni arrangera en provning för era gäster eller ett event? Vi gör provningar med rom, tequila, whisky, gin mm. Vi har fyra duktiga provningsledare som alla har sin spetskompetens.

Egna fat


Egna fat till restaurangen, whiskyklubben, företaget eller jubileet? Rom, Cognac, Whisky eller kanske något annat? Vi kan hjälpa er med allt från att hitta fat, till att buteljera och lansera via Systembolaget. 

SORTIMENT

Vi har ett brett sortiment för restaurang & bar. Klicka nedan för att komma till vår webbshop.