Sortiment

Ända sedan starten 2004 har vi haft som målsättning att ha ett sortiment med det bästa produkterna i spritvärlden.


Vi jobbar tillsammans med många mindre privata och familjeägda producenter som flera av dem i generationer ständigt strävat efter att nå det bästa inom kvalitet, smak och helhetsupplevelse. Detta vill vi förmedla vidare till restauranger, barer och privatpersoner i Sverige. Därför är vårt sortiment handplockat av det vi tycker är de främsta inom sin kategori.


Vi säljer även ismaskiner av högsta kvalitet från Japanska Hoshizaki.


Vi har en webbshop där ni kan beställa hela vårt sortiment. När man loggar in kan  man se leveransdagar, priser, tillgängligt antal mm. Webshoppen drivs av Flaivy och har ni ett konto hos dem redan är det det ni använder. Annars är det lätt att registrera ett nytt konto. Det går även för er som inte har serveringstillstånd att handla våra alkoholfria produkter. Klicka på knappen för att komma till webbshopen.
Se vårt sortiment och prislista här 


Samarbetar ni med Menigo, Martin & Servera, Svensk Cater, Chef's Culinar eller Mårdskog & Lindkvist så finns en stor del av vårt sortiment att beställa hos dem. Hittar du inte den produkt du söker så kontakta din säljare så hjälper de dig.